Silvretta Parkhotel in Zwitserland met Tui.be

Silvretta Parkhotel in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Silvretta Parkhotel in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Silvretta Parkhotel

Het gemoedelijke viersterrenhotel Silvretta Parkhotel nodigt je uit om helemaal te ontspannen in het uitgebreide wellnesscentrum. Het restaurant nodigt uit tot puur culinair genieten. Davos Klosters biedt elke dag een breed scala aan ervaringen en avonturen in de regio. Breng tijd door met je geliefden en doe iets spannends samen, beklim kleine bergheuvels, zwem in koele bergmeren, probeer nieuwe sporten of geniet gewoon van de frisse berglucht en de heerlijke rust in de magische bergen van Klosters en Davos.

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Silvretta Parkhotel in Klosters.

Land

Streek

Plaats

Sterren