Silva Beach in Griekenland met Tui.be

Silva Beach in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Silva Beach in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Silva Beach

Hotel Silva Beach werd gebouwd in de stijl van een traditioneel Kretenzisch dorp. Er heerst een aangename sfeer van rust en sereniteit te midden de kleurrijke oleanders, bougainvilles en fruitboompjes. Een oase in het levendige Hersonissos. Het is bovendien uitstekend gelegen, centraal aan het einde van de hoofdstraat en direct aan het strand. Wie wil genieten van een opwindend nachtleven is hier aan het juiste adres met het levendige Hersonissos, met zijn winkeltjes en bars, op wandelafstand. Het vriendelijk en behulpzaam personeel is hier een vermelding waard.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Silva Beach.

Land

Streek

Plaats

Sterren