Signinahotel in Zwitserland met Tui.be

Signinahotel in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Signinahotel in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Signinahotel

De locatie van dit hotel is uniek: het ligt direct bij het dalstation van Laax en is de ideale locatie voor jouw actieve vakantie in de bergen van Graubünden. Of het nu gaat om sneeuwsporten in de winter, golfers, wandelaars of fietsers in de zomer – hier voelt iedereen zich comfortabel. Het Signinahotel biedt gezellige kamers met vaak uitzicht over het prachtige bergpanorama. Een uitgebreid ontbijt, gratis wifi en ontspanning in de Signinawellness zijn inbegrepen. Het keukenteam verwent je met Italiaanse lekkernijen bij Ristorante Camino. Maar je kunt uiteraard ook dineren in de omliggende restaurants.

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Signinahotel in Laax.

Land

Streek

Plaats

Sterren