Shelborne South Beach in Verenigde Staten met Tui.be

Shelborne South Beach in Verenigde Staten

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Shelborne South Beach in Verenigde Staten misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Verenigde Staten, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Shelborne South Beach

Een pareltje uit de jaren ’40: Shelborne South Beach ademt art deco. Het retro design, de elegante glamour en de onberispelijke service nemen je mee terug in de tijd. Toch zijn de kamers hier voorzien van alle modern comfort. Een perfect gemixte cocktail in de bar die pure klasse uitstraalt, een namiddag ontspannen onder de palmbomen rondom het zwembad of een verkwikkende ‘facial’ in de wellness, bij Shelborne South Beach klopt het helemaal. Het hotel ligt dan ook nog eens in het hart van South Beach, onmiddellijk aan het strand en op wandelafstand van het bruisende nachtleven.

Op vakantie naar Verenigde Staten met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Shelborne South Beach.

Land

Streek

Plaats

Sterren