Shangri-la Al Bandar in Oman met Tui.be

Shangri-la Al Bandar in Oman

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Shangri-la Al Bandar in Oman misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Oman, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Shangri-la Al Bandar

Shangri-la Al Bandar ligt aan een 500 meter lang privéstrand. Het maakt deel uit van een groter resort, Shangri-la Barr al Jissah. Het is omringd aan de ene kant door de bergen, en aan de andere kant door de Golf van Oman. Stel je voor, ‘s morgens relaxen aan het zwembad, ‘s middags een sessie in het spacentrum om dan ‘s avonds te genieten van een lekkere maaltijd in een van de restaurants. Dat klinkt als vakantie

Op vakantie naar Oman met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Shangri-la Al Bandar.

Land

Streek

Plaats

Sterren