Seacliff Resort & Spa in Tanzania met Tui.be

Seacliff Resort & Spa in Tanzania

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Seacliff Resort & Spa in Tanzania misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Tanzania, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Seacliff Resort & Spa

De toegangsweg naar Seacliff Resort & Spa is een 4 km lange weg door een kokosboomplantage, een herinnering aan het Zanzibar van weleer. Het resort is een unieke combinatie van moderne faciliteiten en de typische architectuur van het eiland. De All In-formule is een echte meerwaarde! Het enige golfterrein van het eiland vind je in dit hotel en telt 9 holes. Het strand ligt niet direct vóór het hotel, maar bij het golfterrein. Je kan het strand dan ook via het golfterrein bereiken, of simpelweg de shuttle nemen.

Op vakantie naar Tanzania met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Seacliff Resort & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren