Savoy Central in Verenigde Arabische Emiraten met Tui.be

Savoy Central in Verenigde Arabische Emiraten

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Savoy Central in Verenigde Arabische Emiraten misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Savoy Central

In hotel Savoy Central is het goed vertoeven. In een vingerknip ben je zo in de zinderende souks en het Dubai Museum. ‘s Avonds aan het zwembad op het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de stad. Een verliefd koppel wil hier wel 1001 nachten verblijven. In de blinkende kitchenette van de moderne, immense studio voel je je net een oosterse keukenprinses. Of een sjeik, dat kan natuurlijk ook. ‘s Ochtends serveert het allervriendelijkste personeel een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ga zeker ook eens langs in het grootste winkelcentrum van de wereld, neem de supersonische metro, op naar Dubai Mall!

Op vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Savoy Central.

Land

Streek

Plaats

Sterren