Sandos Playacar in Mexico met Tui.be

Sandos Playacar in Mexico

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Sandos Playacar in Mexico misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Mexico, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Sandos Playacar

Met zijn uitgebreide gamma aan restaurants, zwembaden, sporten en animatiemogelijkheden wordt kiezen moeilijk… Want in Sandos Playacar is er voor elk wat wils! Kies je voor een familievakantie, dan verblijf je het best in het levendige Riviera gedeelte. Rustzoekers kunnen dan weer optimaal genieten in het ‘Select Club Adults Only’ gedeelte (vanaf 18 jaar) dicht bij het strand met eigen zwembad, exclusief restaurant voor het ontbijt en zelfs een privégedeelte op het strand, compleet met hangmatten. Ook shoppers zijn hier aan het goede adres, want het commerciële centrum van Playacar ligt op wandelafstand van het hotel. Uniek is de ‘All Playa Experience’, waarbij het strand elke dag omgetoverd wordt en je al feestend een wereldreis kan maken langs stranden van over heel de wereld!

Op vakantie naar Mexico met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Sandos Playacar.

Land

Streek

Plaats

Sterren