Safari Resort Beekse Bergen in Nederland met Tui.be

Safari Resort Beekse Bergen in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Safari Resort Beekse Bergen in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Safari Resort Beekse Bergen

Beleef het ultieme safarigevoel in Nederland! In Safari Resort Beekse Bergen geniet je van de indrukwekkende natuur en slaap je letterlijk tussen de wilde dieren. Je luxueuze en ruime lodge is gelegen aan een uitgestrekte savanne, waterpartij of een echte leeuwenvlakte. Verblijf in het gezelschap van brullende leeuwen, grazende zebra’s, nieuwsgierige giraffen en nog veel meer bijzondere dieren. Het recente en met respect voor de natuur gebouwde Safari Resort Beekse Bergen (2018) belooft je een unieke safaribeleving! In het bosrijke, uitgestrekte gebied ligt ook Safaripark Beekse Bergen, waar je met je eigen auto, met de bus, de boot of te voet meer dan 1.500 wilde dieren kan ontdekken. En in Speelland is er voor iedereen volop water- en speelplezier.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Safari Resort Beekse Bergen

Land

Streek

Plaats

Sterren