Rosamar Es Blau in Spanje met Tui.be

Rosamar Es Blau in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Rosamar Es Blau in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Rosamar Es Blau

Noem jij vakantie ook in één adem met begrippen als ‘rust’, ‘ontspanning’ en ‘zorgeloos genieten’? Heb je nood aan een weg-van-alle-stress-moment en tijd voor jezelf? Dan is een verblijf in Rosamar Es Blau, waar comfort en net dat tikkeltje extra luxe centraal staan, het perfecte antwoord op jouw vragen! Dit recente luxehotel aan de Costa Brava, verwelkomt gasten vanaf 17 jaar. Of je nu een duik neemt in het zwembad, geniet van een deugddoende sessie in het spacentrum of je helemaal uitleeft in de fitness… hier vind je alles wat je nodig hebt om je reis compleet te maken! En heb je na zo’n heerlijke vakantiedag nog nood aan wat avontuur? Dan is zowel het gezellige centrum van Lloret de Mar als het strand op wandelafstand. Het enige wat jou te doen staat is genieten!

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Rosamar Es Blau.

Land

Streek

Plaats

Sterren