Roompot Weerterbergen in Nederland met Tui.be

Roompot Weerterbergen in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Roompot Weerterbergen in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Roompot Weerterbergen

‘s Morgens wakker worden met vogels die fluiten en een eekhoorntje in de tuin? Zo rustig begint een dag in dit bruisende vakantiepark. Nadat je hebt gesmuld van verse broodjes, kiest iedereen zijn favoriete activiteit: zwemmen, vissen, knutselen, fietsen… op Weerterbergen zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden. Met een eigen pizzeria, buffetrestaurant en snackbar staat er bovendien elke vakantiedag iets lekkers op het menu. Je verblijft er in eenvoudige bungalows die voorzien zijn van alle comfort. Een groot deel an het park is autovrij. Vakantiepark Weerterbergen is een favoriet bij jong en oud: het is uitgeroepen tot leukste vakantiepark voor kinderen tijdens de ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017’.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Roompot Weerterbergen

Land

Streek

Plaats

Sterren