Roompot Eifelpark Kronenburger See in Duitsland met Tui.be

Roompot Eifelpark Kronenburger See in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Roompot Eifelpark Kronenburger See in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Roompot Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See is de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie in de Duitse Eifel. Kinderen kunnen op het park lekker hun gang gaan, van spetteren in het zwembad tot klauteren op de speeltoestellen. ’s Avonds geniet je met elkaar in het restaurant van een hapje en drankje, terwijl je uitkijkt over de bossen, heuvels en het pittoreske bergdorpje Kronenburg. Wil je de vakantie spetterend afsluiten? Breng dan een bezoek aan Phantasialand bij Keulen (ca. 70 km) of het ‘Eastbelgium Action, Fun & Karting Center’ in Burg-Reuland in België (ca. 45 km).

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Roompot Eifelpark Kronenburger See in Kronenburg.

Land

Streek

Plaats

Sterren