ROBINSON Club Maldives in Malediven met Tui.be

ROBINSON Club Maldives in Malediven

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze ROBINSON Club Maldives in Malediven misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Malediven, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

ROBINSON Club Maldives

Een vakantie in een ROBINSON CLUB is altijd een belevenis. Ga surfen of duiken, geniet van een ontspannende behandeling in het spacentrum, laat heerlijk voor je koken en strijk neer met een goed boek onder een parasol op het prachtige strand. Alles mag en niets moet. Alsof je reist naar het paradijs… De boottocht vanaf de lokale luchthaven is al fantastisch, met de haren in de wind, langs de witte zandstranden van de kleine eilandjes. Wist je trouwens dat ROBINSON CLUB MALDIVES een eigen eiland heeft, helemaal exclusief voor de ROBINSON gasten? Dat dit een droomvakantie wordt, dat weet je nu al! Het hotel verwelkomt gasten vanaf 18 jaar. De ‘Green Tax’ van USD 6/pers./nacht moet ter plaatse betaald worden. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Hij/zij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.
Ontdek ROBINSON.

Op vakantie naar Malediven met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in ROBINSON Club Maldives.

Land

Streek

Plaats

Sterren