Riu Playacar in Mexico met Tui.be

Riu Playacar in Mexico

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Riu Playacar in Mexico misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Mexico, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Riu Playacar

Hier wordt met zorg en toewijding gewerkt aan je mooiste vakantie. Goedlachs personeel, vrolijke mensen… een tijd zonder zorgen! Je vindt er die deugddoende rust als je languit aan het strand ligt, of je voeten onder tafel schuift om te genieten van een verbluffend en pittig gerecht bij de Aziaat. Hotel Riu Playacar is een veelzijdig hotel in het befaamde Riu Playa del Carmen Resort, waar je toegang hebt tot de faciliteiten van de meeste zusterhotels. Een overzichtsplannetje van het RIU Playa del Carmen Resort vind je op p. xx.

Op vakantie naar Mexico met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Riu Playacar.

Land

Streek

Plaats

Sterren