RIU Palace Tikida Taghazout in Marokko met Tui.be

RIU Palace Tikida Taghazout in Marokko

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze RIU Palace Tikida Taghazout in Marokko misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Marokko, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

RIU Palace Tikida Taghazout

Dit gloednieuwe RIU-resort opende voor het eerst zijn deuren in de herfst van 2019. Kosten noch moeite werden gespaard om van RIU Palace Tikida Taghazout een parel langs de Atlantische kust te maken. Verwacht je aan de typische luxe, service en animatie van een RIU, maar dan nét dat tikkeltje groter! Met 6 zwembaden, 4 restaurants, verschillende bars en een tuin van maar liefst 44.000 m2 waan je je hier de koning te rijk. Ben je op vakantie graag actief bezig? Dan vind je in het uitgebreid animatieprogramma zeker je gading! Of doe je het toch liever rustig aan? Geen probleem! Het wellnesscentrum, privéstrand en de enorme tuin zullen wonderen verrichten.

Op vakantie naar Marokko met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in RIU Palace Tikida Taghazout.

Land

Streek

Plaats

Sterren