Resort Hohe Salve in Oostenrijk met Tui.be

Resort Hohe Salve in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Resort Hohe Salve in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Resort Hohe Salve

Klasse, luxe en exclusiviteit met chique kamers, strak design en een grote wellnesswereld. Je ontwaakt in alle rust en na het ontbijt met fenomenaal uitzicht ga je naar een spinning-les of mee op wandeltocht. Je leest een boek aan één van de drie zwembaden en dineert ‘s avonds in het voortreffelijke restaurant. Een dagje in het Resort Hohe Salve staat voor tijd voor jezelf en aandacht voor elkaar. Het is ontspannen genieten in een moderne omgeving op een prachtlocatie. Laat je leiden door een blanco agenda in dit schitterende vakantieresort.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Resort Hohe Salve in Hopfgarten im Brixental.

Land

Streek

Plaats

Sterren