Residence Odalys Les Dunes Du Soleil in Frankrijk met Tui.be

Residence Odalys Les Dunes Du Soleil in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Residence Odalys Les Dunes Du Soleil in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Residence Odalys Les Dunes Du Soleil

Residentie met een prachtige ligging in La Grande Motte, aan het strand en de zee, waardoor je niet eens je auto hoeft mee te brengen voor uitstapjes. De appartementen van Les Dunes du Soleil werden opgefrist in 2019 en beschikken over airconditioning en wifi. Je kan er ook interessante uitstappen maken, zoals naar het nabijgelegen Montpellier, Palaves-les-Flots en zelfs Arles.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Residence Odalys Les Dunes Du Soleil in La Grande Motte.

Land

Streek

Plaats

Sterren