Residence Odalys Le Lotus Blanc in Frankrijk met Tui.be

Residence Odalys Le Lotus Blanc in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Residence Odalys Le Lotus Blanc in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Residence Odalys Le Lotus Blanc

Futuristische architectuur in Port-Barcarès, vlak aan zee en met directe toegang tot het uitgestrekte strand. Je verblijft in Le Lotus Blanc in appartementen voorzien van modern comfort, tv, wifi en grote terrassen die vaak een schitterend uitzicht bieden op de zee. Er is ook een balneoruimte (betalend).

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Residence Odalys Le Lotus Blanc

Land

Streek

Plaats

Sterren