Residence L’ami Soleil Golden Lakes Village in België met Tui.be

Residence L’ami Soleil Golden Lakes Village in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Residence L’ami Soleil Golden Lakes Village in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Residence L’ami Soleil Golden Lakes Village

De Golden Lakes Village is een mooi residentieel geheel met veel waterpartijen en groene zones. Je verblijft er in standingvolle villa’s, gebouwd op 2 niveaus met milieuvriendelijke materialen, aan de oevers van het meer La Plate Taille. De natuur, de vele wandelpaden en fietsroutes vormen het perfecte decor om uit te rusten en te ontspannen of om te sporten en watersporten. Kortom een uitzonderlijk vakantieadres voor een weekend, midweek of weekverblijf.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Residence L’ami Soleil Golden Lakes Village in Froidchapelle.

Land

Streek

Plaats

Sterren