Residence Club Mmv La Clé Des Cimes in Frankrijk met Tui.be

Residence Club Mmv La Clé Des Cimes in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Residence Club Mmv La Clé Des Cimes in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Residence Club Mmv La Clé Des Cimes

Mer Montagnes Vacances (MMV) is sinds jaren gevestigd in de grote Alpenbestemmingen (Tignes, Flaine, Montalbert, Montgenèvre, enz.) en stelt deze recente en comfortabele 4 sterren-clubresidentie voor die volledig is aangepast aan families. De ligging tussen de alpenweides, het overdekte zwembad, de service, de inbegrepen wellness en de kinderclubs van MMV La Clé des Cimes tot het Het Pack MMV Family (min. 7 nachten) met 3 activiteiten (minigolf, boomklimmen…) dragen bij tot het succes van de formule. Eenmaal je erheen gaat, kom je zeker terug!

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Residence Club Mmv La Clé Des Cimes

Land

Streek

Plaats

Sterren