Relais & Châteaux Hotel Heritage in België met Tui.be

Relais & Châteaux Hotel Heritage in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Relais & Châteaux Hotel Heritage in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Relais & Châteaux Hotel Heritage

Hotel Heritage behoort tot de gerenommeerde keten Relais & Châteaux en is een prachtig historisch hotel met een unieke ligging in het hart van Brugge. De vroegste schriftelijke vermelding van het huis dateert van 1390. Geniet van een dagje Brugge ontdekken en grijp de kans aan om ‘s avonds te dineren in het toprestaurant ‘Le Mystique’ dat een originele keuken in een grandioos klassiek decor serveert. In 2019 werd Hotel Heritage op de World Luxury Hotel Awards uitgeroepen tot het meest romantische luxehotel van de wereld en kreeg in 2020 een vijfde ster.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Relais & Châteaux Hotel Heritage in Brugge.

Land

Streek

Plaats

Sterren