Regina in Italië met Tui.be

Regina in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Regina in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Regina

Hotel Regina vormt met zijn gezellige tuintje een heerlijke oase in het historische centrum van Sorrento. In de directe omgeving vind je winkels, bars en restaurants. Ook de ‘stranden’ van San Francesco en de haven (Marina Piccolo) liggen op wandelafstand. Van daaruit kan je met de hydrofoil o.a. naar Capri, Ischia, Napels en de Amalfitaanse kust varen. Geniet ‘s avonds vanop het dakterras van een prachtige zonsondergang met een cocktail in de hand! Populair hotelletje, vroeg boeken is hier aan te raden. Eerder geschikt voor koppels.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Regina.

Land

Streek

Plaats

Sterren