Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana in Slovenië met Tui.be

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana in Slovenië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana in Slovenië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Slovenië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana is een klassehotel met luxueuze uitstraling en ruime comfortabele kamers. Het historische stadscentrum van Ljubljana is vlot bereikbaar dankzij de supervoordelige taxiservice (via receptie). Het hotel ligt vlak bij het waterpark Atlantis: ideaal om te ontspannen na een dagje citytrippen of na een uitstap naar de alpen of de kust. Leuke extra: je ontvangt korting op de toegang tot het waterpark.

Op vakantie naar Slovenië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

Land

Streek

Plaats

Sterren