Puri Santrian in Indonesië met Tui.be

Puri Santrian in Indonesië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Puri Santrian in Indonesië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Indonesië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Puri Santrian

Heerlijk toch, om te kunnen relaxen op een drijvend paviljoentje op het water, op een comfortabel ligbed waar niemand je stoort, even weg van alles… Nog een stapje verder met de ontspanning? Neem een Balinese massage. Wie kiest voor een Santrian Clubkamer of een Premier luxekamer, krijgt er nog enkele leuke extra’s bovenop, zoals toegang tot een apart zwembad. In het gedeelte met de Santrian Clubkamers zijn kinderen jonger dan 12 niet toegelaten, de rustige sfeer is dan ook ideaal voor wie op huwelijksreis is.

Op vakantie naar Indonesië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Puri Santrian.

Land

Streek

Plaats

Sterren