Priorij Corsendonk in België met Tui.be

Priorij Corsendonk in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Priorij Corsendonk in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Priorij Corsendonk

Geniet van een uniek verblijf in dit monumentale klooster in de Belgische Kempen. Priorij Corsendonk werd in 1395 gebouwd en is vandaag een beschermd monument. Er is zoveel mogelijk bewaard gebleven van het originele klooster. Zo wordt het ontbijt geserveerd in de monumentale Kapittelzaal en vind je een sfeervolle bar in de prachtige gewelvenkelder. Ook een wandeling in het omliggende park is zeker de moeite waard.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout.

Land

Streek

Plaats

Sterren