Playa Park Zensation in Spanje met Tui.be

Playa Park Zensation in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Playa Park Zensation in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Playa Park Zensation

Playa Park Zensation is een familievriendelijk hotel. Het bestaat uit een hoofdgedeelte en een Premium zone met exclusieve diensten. Boek je een Premium juniorsuite dan heb je niet alleen gratis toegang tot het spacentrum en de fitness. Je kan ook dineren in het à-la-carterestaurant, genieten van internationale dranken in de loungebar en van het mooie uitzicht vanuit het infinity zwembad op het dakterras… In dit hotel heb je een kredietkaart nodig als waarborg voor de handdoeken, de afstandsbediening en safe en voor consumpties in het hotel.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Playa Park Zensation.

Land

Streek

Plaats

Sterren