Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in België met Tui.be

Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Pillows Grand Boutique Hotel Reylof

Stap binnen in een van de absolute tophotels van Gent. De kamers van Pillows Grand Boutique Hotel Reylof zijn verspreid over de historische residentie en de nieuwere vleugels. De residentie stamt uit de 17de eeuw en is samen met het bijbehorende koetshuis een beschermd monument. Zodra je het pand inloopt, voel je de historie. Dit gecombineerd met het moderne design en luxe maakt het hotel ideaal voor een stedentrip Gent.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent.

Land

Streek

Plaats

Sterren