Pentahotel Vienna in Oostenrijk met Tui.be

Pentahotel Vienna in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Pentahotel Vienna in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Pentahotel Vienna

In het 5de district van Wenen vind je het hippe Pentahotel Vienna. Het hotel is een mooie, moderne afwisseling tussen al de klassieke gebouwen van de stad. Het ligt in een gezellige, rustige wijk met leuke restaurantjes en barretjes. De trendy kamers zijn ontworpen door de Italiaanse architect Matteo Thun. Je kunt zien dat de designer oog voor details heeft: zelfs de gangen zijn een feestje om door heen te lopen. Sla de hotelbar ook zeker niet over! Het vriendelijke personeel schenkt hier de meest exotische cocktails en is een echte place to be in wereldstad Wenen.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Pentahotel Vienna in .

Land

Streek

Sterren