Penelope Villa’s met privézwembad – inclusief autohuur in Griekenland

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Griekenland met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Penelope Villa’s met privézwembad – inclusief autohuur

Villa’s met een grote tuin

Genieten van je eigen zwembad

Barbecue te leen

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Griekenland? Dan is deze Sunweb vakantie in Penelope Villa’s met privézwembad – inclusief autohuur ( Kefalonia) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Griekenland vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Penelope Villa’s met privézwembad – inclusief autohuur

De vier schitterende villa’s van Penelope Villa’s zijn de ideale plek voor iedereen die even helemaal tot rust wil komen. Hier geniet je in alle privacy van de zon, het privézwembad voor de deur en natuurlijk van jouw reisgezelschap. Je kunt een barbecue lenen, zodat je van lange zomeravonden op het terras kunt genieten onder het genot van een zelf bereidde maaltijd. Sami ligt op ondeveer 1,5 kilometer afstand en hier zijn verschillende winkels en restaurantjes te vinden.

Voordelig op vakantie naar Griekenland met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension