Pegasos Royal in Turkije met Tui.be

Pegasos Royal in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Pegasos Royal in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Pegasos Royal

Pegasos Royal is een nieuwkomer in ons aanbod in Alanya. Het kronkelende openluchtzwembad met talloze glijbanen, de kinderzwembaden met piratenboot en fonteintjes, de familiekamers met 1 of 2 slaapkamers en het interessante All Inclusive concept maken het hotel uiterst geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Als gast in hotel Pegasos Royal krijg je ook toegang tot de zwembaden en faciliteiten van naastgelegen zusterhotels Pegasos Club en Pegasos Resort.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Pegasos Royal.

Land

Streek

Plaats

Sterren