Parco degli Ulivi in Italië met Tui.be

Parco degli Ulivi in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Parco degli Ulivi in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Parco degli Ulivi

In Parco degli Ulivi wordt de traditie in ere gehouden. Verschillende gebouwen in hout, steen en graniet, verspreid in een tuin die geurt naar bloemen en kruiden, zorgen voor een romantische omkadering waarin je privacy gegarandeerd wordt. Toch beschikken de kamers, met zorg ingericht, over alle voorzieningen. Vanuit het zwembad kan je genieten van een prachtig zicht op de bergen. Het restaurant kon al menig bezoeker bekoren, en ook jij zal vast smelten voor de heerlijke gerechten, bereid met lokale producten én met oog voor detail.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Parco degli Ulivi.

Land

Streek

Plaats

Sterren