Paradise Island Resort & Spa in Malediven met Tui.be

Paradise Island Resort & Spa in Malediven

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Paradise Island Resort & Spa in Malediven misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Malediven, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort, alleen al de naam voorspelt een paradijselijke vakantiesetting. En inderdaad: de stranden zijn oogverblindend mooi, de kokospalmen wuiven mee met de zeebries en de lagune ligt er magnifiek bij. Kan het nog idyllischer? Jazeker. Denk maar aan de speedboot die je in stijl naar het resort brengt. Carpe diem en ga fijnproeven in de restaurants, wandelen op de pier of watersporten in de helderblauwe oceaan… Exact hoe vakantie hoort te zijn. Voor een zorgeloos verblijf raden wij de All Inclusive formule aan. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Hij/zij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.

Op vakantie naar Malediven met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Paradise Island Resort & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren