Paloma Orenda in Turkije met Tui.be

Paloma Orenda in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Paloma Orenda in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Paloma Orenda

De ontspannen sfeer van Paloma Orenda voel je overal terug. In de serene inrichting van de kamers met veel natuurlijke elementen, het gebruik van biologische producten uit eigen tuin, tot het enthousiaste personeel dat dag en nacht voor je klaarstaat. Loungen doe je geheel in stijl op de comfortabele ligzetels bij het zwembad, de drankjes worden zelfs naar je toe gebracht. En dan dat aquapark. De talloze hypermoderne glijbanen van PALOMAQUA doen kinder- en zelfs volwassen hartjes sneller slaan. Voor de actieveling zijn er in Paloma Orenda keuzes te over, zoals tennis, fitness, golf of zelfs een tocht met de catamaran. Maar ook de kleinsten worden niet vergeten, er is bijvoorbeeld een speciale Kids’ chef om samen met de kinderen de lekkerste gerechten te bereiden.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Paloma Orenda.

Land

Streek

Plaats

Sterren