Paloma Oceana in Turkije met Tui.be

Paloma Oceana in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Paloma Oceana in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Paloma Oceana

Paloma Oceana is schitterend gelegen in Side, Kumköy, vlak aan het strand. Het heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie. Een 24/24u. Ultra All Inclusive concept, 4 à-la-carterestaurants en een interessant aanbod aan spafaciliteiten en sporten. Nieuw deze winter is de Paloma Primetimer Club, een activiteitenconcept voor gasten vanaf 60 jaar. Zo is er elke week kookles, Nordic Walking, yoga, dansles en worden er ook filmavonden georganiseerd.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Paloma Oceana.

Land

Streek

Plaats

Sterren