Paloma Finesse in Turkije met Tui.be

Paloma Finesse in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Paloma Finesse in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Paloma Finesse

‘Less is more’ is het motto in Paloma Finesse in Side. In dit hotel, in een vernieuwende stijl voor de regio, vind je overal serene aardse tinten terug, van lobbybar tot hotelkamer. Deze uitstraling zorgt voor die relaxte vibe die je meteen in vakantiesfeer brengt. De kamers liggen verspreid over het resort en zijn ruim ingedeeld en met veel zorg en aandacht ingericht. Swim-upkamers zijn er zowel voor koppels als voor families. De keuken is zoals je van de Paloma-keten gewoon bent, met bereiding van verse en biologische ingrediënten, zelfs de olijfolie en wijnen worden door Paloma zelf geproduceerd. Nood aan wat meer actie? Het naastgelegen aquapark PALOMAQUA heeft talloze state-of-the-art glijbanen, een grandioos waterfeestfestijn voor groot én klein.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Paloma Finesse.

Land

Streek

Plaats

Sterren