Palmera Beach Hotel & Spa in Griekenland met Tui.be

Palmera Beach Hotel & Spa in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Palmera Beach Hotel & Spa in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Palmera Beach Hotel & Spa

De perfecte keuze voor iedereen die zon, zee en strand wil combineren met een levendige omgeving. Palmera Beach is een gezellig hotel met een frisse look. Het ligt in het centrum van Hersonissos maar ook direct aan zee en op enkele passen van het strand. In de omgeving vind je talrijke bars en restaurants. Je kan dus kiezen welk maaltijdregime jou het beste past. Wil je het levendige Hersonissos verkennen of liever wat zonnebaden op het strand? Hier zit je op de juiste plek. In het hoogseizoen vieren jongeren hier ook graag hun vakantie.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Palmera Beach Hotel & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren