Pairi Daiza Resort in België met Tui.be

Pairi Daiza Resort in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Pairi Daiza Resort in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Pairi Daiza Resort

Wilde je al lang eens slapen tussen de wilde dieren? In Pairi Daiza logeer je in het hart van het dierenpark dat in 2018, 2019 en 2020 werd verkozen tot ‘Het beste dierenpark van Europa’. Bovendien mag je als resortgast Pairi Daiza al een uur vroeger dan het dagpubliek ontdekken, en in de ‘The Last Frontier’ en ‘The Land of the Cold’ kan je 24u/24 rondlopen tijdens je verblijf. Een unieke ervaring! Luxe en service staan centraal tijdens jouw verblijf: van de inrichting van de kamers en huisjes, tot het culinair hoogstaande diner.

Pairi Daiza
In 2020 is Pairi Daiza op de Diamond Themepark Awards bekroond tot het beste dierenpark van Europa.
Het park is onderverdeeld in 8 verschillende werelden waarin je de prachtige fauna kan ontdekken. In The Kingdom of Ganescha waan je je in Indonesië (met o.a. olifanten en komodovaranen), terwijl The Middle Kingdom, met de reuzenpandas als grootste publiekstrekker, de sfeer van traditioneel China ademt. The Land of the Cold brengt je naar de toendra en uitgestrekte ijsvlaktes en in Cambron Abbey hoor je het geritsel van vleugels en ruik je de zoete geuren van de harmonieuze tuinen. In Cambron by the Sea verken je vanuit een kasteel de wondere wereld van vissen en zeedieren. Voor een safari in Afrika moet je naar The Land of Origins en op Southern Cape ontdek je de fauna van Tasmanië, Nieuw Zeeland en Australië. En The Last Frontier wekt de sfeer op van Brits Columbia en Alaska met echte Indiase totempalen, maar vooral met wolven, beren, bevers, damherten en Stellerzeeleeuwen.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Pairi Daiza Resort in Brugelette.

Land

Streek

Plaats

Sterren