Padoue in Frankrijk met Tui.be

Padoue in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Padoue in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Padoue

Hotel Padoue heeft een van de beste liggingen in Lourdes, op slechts 50 m van de Heiligdommen. Je wordt er hartelijk onthaald en kan er genieten van een hoogstaand comfort in een hedendaags design. Dankzij de kwaliteit en de moderniteit van zijn faciliteiten, geheel aangepast aan de noden van personen met een handicap, is Padoue het eerste hotel in Lourdes dat uitgerust werd met het label ‘Tourisme et Handicap’, dat werd uitgereikt door het Ministerie van Toerisme.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Padoue.

Land

Streek

Plaats

Sterren