Novotel Mechelen in België met Tui.be

Novotel Mechelen in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Novotel Mechelen in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Novotel Mechelen

Beeld je het even in: je zit in een gezellig café en drinkt een vers gebrouwen Gouden Corolusbier. Als je voor dit arrangement bij Novotel Mechelen Centrum kiest wordt dit werkelijkheid. Bij dit arrangement ga je Mechelen niet alleen zien maar ook proeven. Bij aankomst ligt het Wegwijs in Mechelen boekje voor je klaar bij de receptie. Hiermee kun je op pad gaan! Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden? En waar wordt die beroemde Gouden Corolus gebrouwen? Deze en nog veel meer tips en wandelroutes vind je in dit boekje. Maar je gaat ook proeven, onderweg staat er op verschillende locaties een drankje voor je klaar. Terug in het hotel geef je je benen even rust en kom je lekker bij in je comfortabele kamer. Wil je liever niet de deur meer uit voor het diner? Dan kun je in het Gourmet restaurant van het hotel een tafel reserveren. Het diner op de eerste avond krijg je van ons.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Novotel Mechelen in Mechelen.

Land

Streek

Plaats

Sterren