NH Collection Victoria in Cuba met Tui.be

NH Collection Victoria in Cuba

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze NH Collection Victoria in Cuba misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Cuba, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

NH Collection Victoria

NH Collection Victoria bevindt zich in het centrum van Havana. De charme van dit boetiekhotel uit 1928 gaat mooi samen met de moderne inrichting. Kleurrijk en elegant aan de buitenkant, gerenoveerd en sfeervol aan de binnenkant. Nagenieten van een dagje Havana kan aan het zwembad, in de lobbybar of tijdens een smaakvol avondmaal in het restaurant. Als gast in dit hotel mag je in het naastgelegen zusterhotel NH Capri ook gebruik maken van de fitness, het spacentrum en het Italiaans restaurant. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Hij/zij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.

Op vakantie naar Cuba met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in NH Collection Victoria.

Land

Streek

Plaats

Sterren