Ngala Lodge in Gambia met Tui.be

Ngala Lodge in Gambia

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Ngala Lodge in Gambia misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Gambia, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Ngala Lodge

Een verblijf in Ngala Lodge, dat staat voor pure rust. Dit kleinschalige, stijlvolle hotel werd ondergebracht in een oud koloniaal herenhuis met Afrikaanse elementen, omringd door een heerlijk rustige tuin met heel wat vogels. Ngala Lodge ligt bovenop een klif, waardoor je er van een prachtig uitzicht kan genieten. Op zoek naar het beste plekje van het hotel? Het beachdek aan het privéstrand is alvast een goede kanshebber. Enkel gasten vanaf 16 jaar zijn hier toegelaten, en dankzij de uitstekende persoonlijke service word je hier op-en-top in de watten gelegd. Perfect voor een romantische vakantie met z’n tweetjes! In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Op vakantie naar Gambia met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Ngala Lodge.

Land

Streek

Plaats

Sterren