Minoa Palace Beach Resort Imperial in Griekenland met Tui.be

Minoa Palace Beach Resort Imperial in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Minoa Palace Beach Resort Imperial in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Minoa Palace Beach Resort Imperial

Welkom in het luxueuze ‘Imperial’ gedeelte van het prachtige luxehotel Minoa Palace Beach Resort. Beide hotelgedeeltes zijn met elkaar verbonden door een indrukwekkende wandelbrug en de faciliteiten zijn gemeenschappelijk. Hier verblijf je in één van de 58 luxueuze kamers of in één van de 22 kamers met privézwembad. De meeste kamers bieden bovendien een prachtig zeezicht. De luxe en comfort, gecombineerd met oog voor detail en een ontspannen sfeer, zorgen hier voor een onvergetelijke vakantie!

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Minoa Palace Beach Resort Imperial.

Land

Streek

Plaats

Sterren