Michelangelo Boutique Hotel in Turkije met Tui.be

Michelangelo Boutique Hotel in Turkije

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Michelangelo Boutique Hotel in Turkije misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Michelangelo Boutique Hotel

Als je in Dalyan aankomt, voel je het meteen: dit is een speciale plek. Een verblijf in dit charmante dorp gelegen aan de rivier de Calbis is net ietsje anders dan een traditionele strandvakantie. Trek er bijvoorbeeld op uit naar het beschermde Iztuzu-strand, broedplaats van de Caretta Caretta schildpadden. Een ritje over de rivier met de watertaxi is al een belevenis op zich. Of maak een wandeling door Dalyan, waar je in het gezellige centrum het typisch Turkse leven zal ontdekken. Deze omgeving is van alle markten thuis. Luieren aan het zwembad of relaxen in de spa kan morgen weer. Of wordt het toch een bezoek aan een modderbad of natuurlijke warmtebron in de omgeving om te ontspannen? De keuze is aan jou. In Michelangelo Boutique Hotel geniet je van een topvakantie!

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Michelangelo Boutique Hotel.

Land

Streek

Plaats

Sterren