Melrose in Griekenland met Tui.be

Melrose in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Melrose in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Melrose

De centrale ligging van het moderne hotel maakt het tot een van de fijnste verblijfadresjes in Rethymnon. Vlak bij het strand en de promenade en op slechts 1 km van het oude centrum. Hier liggen de restaurants, bars en winkeltjes, alsook het nachtleven van Rehtymnon binnen handbereik. Ontdek de Krezentische cultuur, de Venetiaanse architectuur en de traditionele smaken van de lokale keuken. Geniet van de zon op het lange zandstrand of aan het zwembad waar een ontspannen sfeer hangt. ‘s Avonds kleed je je om in je stijlvol ingerichte kamer om vervolgens een gezellige taverne op te zoeken voor een hapje. Hotel Melrose is vooral geschikt voor koppels en vrienden.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Melrose.

Land

Streek

Plaats

Sterren