Marilena Sea View in Griekenland met Tui.be

Marilena Sea View in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Marilena Sea View in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Marilena Sea View

Marilena Sea View heeft zijn naam niet gestolen: het hotel is gebouwd tegen de flank van een heuvel, wat een schitterend zicht over de Ionische Zee garandeert. En van dat zicht kan je steeds genieten vanuit je kamer. Alle badkamers werden recent vernieuwd met een inloopdouche. Aan het zwembad is het heerlijk relaxen tussen het groen, en aan het levendige strand van Ipsos, zo’n 500 m verderop, wacht je een ruim aanbod aan activiteiten en uitgaansmogelijkheden. Dit hotel is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Marilena Sea View.

Land

Streek

Plaats

Sterren