Marbella Nido Suite Hotel & Villas in Griekenland met Tui.be

Marbella Nido Suite Hotel & Villas in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Marbella Nido Suite Hotel & Villas in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Marbella Nido Suite Hotel & Villas

Marbella Nido Suite Hotel & Villas is tegen een heuvel gebouwd in terrasvorm, en dat heeft zo zijn voordelen: vanuit elke kamer kan je genieten van het schitterende zicht op zee! En dat kan zelfs vanuit je eigen bubbelbad of zwembad… De suites en juniorsuites zijn ruim, elegant ingericht en beschikken over alle nodige privacy en comfort. Een lichte lunch op het terras van de poolbar, een heerlijk diner in het gourmetrestaurant en dan de restaurants van het naastgelegen zusterhotel eens uitproberen, waarom niet? Bovendien is volledige rust gegarandeerd, want het hotel ontvangt alleen gasten vanaf 16 jaar. Een gratis ‘club car service’ rijdt je doorheen het hele resort.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Marbella Nido Suite Hotel & Villas.

Land

Streek

Plaats

Sterren