Marathon Barcelona in Spanje met Tui.be

Marathon Barcelona in Spanje wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Spanje bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Spanje op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Marathon Barcelona in Spanje.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Marathon Barcelona

De start en finish van de Marathon liggen op de Plaça d’Espanya aan de voet van de Montjuïc. Het parcours gaat langs Camp Nou, terug naar Plaça d’Espanya, langs de Sagrada Família, het strand, om de oude stad en via de kust terug naar Plaça d’Espanya. Het parcours wordt gekenmerkt door lange rechte wegen met scherpe bochten. Het parcours lijkt vlak, maar het hoogteprofiel is heuvelachtig. Met name het stuk tussen 25-27 km en 39-41 km gaat omhoog. Een absolute aanrader dus voor wie een sportieve uitdaging wil in een van de mooiste steden van Europa.Inbegrepen:3 nachten (vrijdag 1/4 t.e.m. zondag 3/4) in HCC Lugano*** op basis van kamer en ontbijtMarathonpakket:- Officieel gegarandeerd startbewijs- Pasta party- Medaille- Officieel T-shirtVroeg ontbijt (6u) op dag van de marathonPrijs:€ 359/persoon in 2 persoonskamer€ 629/persoon in 1 persoonskamerNiet-lopers genieten van een korting van € 100. Deze kan aangevraagd worden via sports@tui.be of via je reisagent.Niet inbegrepen:Transport: indien gewenst kan transport geboekt worden bij dit pakket. In geval van een lijnvlucht raden wij aan om zo vroeg mogelijk te vertrekken en zo laat mogelijk terug te keren.Toeristenbelasting: ca. € 1,10/nacht/persoon vanaf 17 jaar (ter plaatse te betalen).Bijkomende info:Je dient minstens 18 jaar oud te zijn om deel te nemen aan de marathon.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Spanje met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Marathon Barcelona in .

Land

Streek

Sterren