Magic Terra Natura Animal & Waterpark in Spanje met Tui.be

Magic Terra Natura Animal & Waterpark in Spanje wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Spanje bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Spanje op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Magic Terra Natura Animal & Waterpark in Spanje.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Magic Terra Natura Animal & Waterpark

Een resort dat in het teken staat van dieren en water. Dé troeven: ongelimiteerde toegang tot Terra Natura én Aqua Natura. Laat de kids in alle rust het dierenrijk ontdekken in Terra Natura, de zoo die op het domein ligt met o.a. olifanten, zeeleeuwen, neushoorns, tijgers, … of schrijf je in om de dieren te helpen voederen? Safari doen? Kan ook, overdag en ’s avonds. Willen jullie wat meer actie? Neem even de kids mee naar het megawaterfunpark Aqua Natura met reuzeglijbanen, een piratenschip en een golfslagbad dat bij het hotel ligt. Cursus zeemeerminzwemmen? Gewoon doen! Je wilt toch ook dat de kids de tijd van hun leven hebben? Niet twijfelen!
Hier verblijf je in all-in, dus je hoeft echt nergens meer aan te denken. Wil je nog meer beleven zonder ter plaatse meer geld uit te geven, kies dan voor de unieke ‘ultra all-in’ formule.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Spanje met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Magic Terra Natura Animal & Waterpark in Benidorm.

Land

Streek

Plaats

Sterren