Magic Mountains Salzburgerhof in Oostenrijk

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Oostenrijk met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Magic Mountains Salzburgerhof

Hoge kinderkortingen

Inclusief vele activiteiten

Sensationele omgeving

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Oostenrijk? Dan is deze Sunweb vakantie in Magic Mountains Salzburgerhof ( Salzburgerland) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Oostenrijk vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Magic Mountains Salzburgerhof

Ben je op zoek een vakantie voor het hele gezin? Met dagelijks een sensationeel aanbod aan activiteiten voor jong en oud? Kies dan voor het sfeervolle Hotel Salzburgerhof. Dit stijlvolle hotel ligt in het clubdorp Magic Mountains Zauchensee waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken onder leiding van een (deels) Nederlandstalig animatieteam. Voetballen, surfen, zeilen; het kan allemaal! Ondertussen kun je het mooie landschap van Zauchensee al wandelend of fietsend ontdekken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even helemaal tot rust te komen in het wellnesscenter van het hotel.

Voordelig op vakantie naar Oostenrijk met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension