Lemon Creek in Gambia met Tui.be

Lemon Creek in Gambia

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Lemon Creek in Gambia misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Gambia, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Lemon Creek

Een vakantie die in het teken staat van rust en zon, pal aan het strand en tussen de Afrikaanse baobabs, die vind je in Lemon Creek. Dit kleine resort is met respect voor de natuur gebouwd. Zo trekt de groene tuin exotische vogels en aapjes aan en heeft de Deense eigenaar zonnepanelen laten plaatsen, als eerste hotel in Gambia! De Spaans koloniale bouwstijl past verbazingwekkend goed in het Afrikaanse landschap. Het zwembad werd zelfs aangelegd in de vorm van de ‘Creek’, en is perfect om heerlijk in rond te dobberen. Vanwege de hoogteverschillen is dit hotel niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor rolstoelgebruikers.

Op vakantie naar Gambia met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Lemon Creek.

Land

Streek

Plaats

Sterren